Mirisi koji bude sreću

Piše: I.J.

Većina modnih i beauty kuća svoje najuzbudljivije parfeme lansira upravo u proljeće, no možete ih nositi već sad, jer će vas u trenu podsjetiti na predivan osjećaj topline u zraku i sunca na koži.

Iako je kalendarski još zima, sudeći prema vremenu i temperaturi, proljeće počinje pokazivati da nam se polako vraća. S njim se vraćaju i proljetni mirisi koji su nježniji i laganiji od onih zimskih, iako to nije pravilo, jer ako vam nešto dobro miriše, nosit ćete to neovisno o godišnjem dobu, zar ne?

Ipak, uz proljetne mirise obično vežemo cvjetne, citrusne i voćne note, dok su zimi popularne mošusne, orijentalne, puderaste i drvenaste note. Čak su i bočice u kojima su ovi mirisi za nadolazeću toplu sezonu u prigodnim bojama – žutoj, nebesko plavoj, ružičastoj, te simboliziraju optimizam, dobro raspoloženje i mnogo, mnogo sunca i lijepih trenutaka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti