Mila Kunis oglasila se prvi put nakon ruskog napada: Ponosna sam što sam Ukrajinka

Piše: Redakcija

Mila Kunis i Ashton Kutcher pokrenuli su GoFundMe kampanju za prikupljanje sredstava za Ukrajince pogođene posljedicama ruske invazije.

“Dok svjedočimo hrabrosti Ukrajinaca, svjedočimo i nezamislivom teretu onih koji su odlučili otići na sigurno. Ovo prikupljanje sredstava predstavljat će pomoć izbjeglicama”, poručio je par uz video koji su objavili na Instagramu. Ashton i Mila odlučili su prikupiti 30 milijuna dolara.

Mila Kunis: 5 film per una star

Ovim se povodom glumica oglasila prvi put nakon napada Rusije na njenu rodnu zemlju.

“Rođena sam u Ukrajini 1983. godine. U Ameriku sam došla 1991. i oduvijek sam se smatrala Amerikankom. Ponosna sam. Zahvalna sam na svemu što je ova zemlja učinila za mene i moju obitelj. Ali sada ne mogu biti ponosnija što sam Ukrajinka”, poručila je Mila u videu.

“Ovo što se događa u Ukrajini je poražavajuće. Na ovom svijetu nema mjesta za ovakvu vrstu nepravednog napada na čovječanstvo”, dodala je glumica.

“Ukrajinci su jak i hrabar narod, ali to što ste jaki i hrabri ne znači da niste vrijedni podrške. Moramo podržati narod Ukrajine”, zaključila je glumica.

Ashton je dodao kako nikada nije bio ponosniji što je u braku s Ukrajinkom. Složio se kako je izuzetno važno pomoći Ukrajincima koji trpe zbog ruske invazije.

Inače, Kutcher se i ranije javljao na društvenim mrežama i iskazao podršku Ukrajini. Nedavno je na Twitteru poslao poruku Rusima.

“Ako poznajete nekoga iz Rusije, nazovite ih i recite im da im njihovi mediji lažu. Ukrajinci ne želi ratovati, samo ne žele Putinovu vladu i ne žele biti okupirani”, napisao je glumac.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti