Vječiti neženja sprema se za svadbu: U 63-oj je siguran da je ona prava

Piše: Redakcija

Sudac showova The X Factor, Pop Idol, Britain’s Got Talent i American Idol i televizijski mogul Simon Cowell, koji se početkom godine zaručio sa svojom dugogodišnjom partnericom Lauren Silverman, bivšom suprugom svog bliskog prijatelja, povlači se na tri mjeseca u svoju vilu u Malibuu. Ondje će do posljednjeg detalja isplanirati njihovo vjenčanje. To je trenutno glavna životna preokupacija okorjelog neženje i zavodnika koji je do lani bio uvjeren da nikad neće pred oltar.

Par želi intimno vjenčanje, samo s najbližim prijateljima i porodicom, bez gostiju iz show biznisa i svjetskog jet seta, tvrde izvori bliski Cowellu, tvorcu superuspješnog showa X Factor.

Cowell i Silverman zaručili su se na Badnjak na otočju Barbados, gdje su se i upoznali. U šetnji plažom Cowell je kleknuo ispred svoje partnerice, izvadio prsten, a ona je rekla “da”. Romantičnom događaju nazočili su i potomci – njihov osmogodišnji sin Eric Cowell i Laurenin 16-godišnji sin Adam SIlverman.

– Jako su sretni zajedno, doslovce se obožavaju pa vjenčanje nije iznenađenje za sve kojih ih poznaju, tvrde upućeni.

Zato je početak njihove veze bio šokantan, jer je Cowell ženu preoteo prijatelju Andrewu Silvermanu. U nju se zaljubio na prvi pogled čim ju je upoznao na Barbadosu 2006., a Laurenina trudnoća s Ericom bila je glavni razlog za razvod koji je odjeknuo kao skandal u britanskim medijima.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još