Courteney Cox prodala kuću zbog duhova: Ukleta je, svi su vidjeli ženu

Piše: Redakcija

Glumica Courteney Cox (57) gostovala je u emisiji Jimmy Kimmela (54) i ispričala zastrašujuće iskustvo, prije kog nije vjerovala u duhove, ali onda se sve promijenilo, pa je tog dana odlučila da proda kuću u Los Angelesu.

– Nisam vjerovala da jesam u početku – rekla je odgovarajući na pitanje da li je nekada vidjela duha.

– Stara vladnica kuće je došla kod mene i rekla mi je da se u toj kući dogodio razvod koji se jako loše završio i da je u kući duh. Mislila sam: “Da, baš”. Ali drugi ljudi koji su u toj kući bili, moji prijatelji, rekli su mi da su sreli ženu koja je sjedila na rubu kreveta – ispričala je glumica.

Courteney Cox on Interior Design and Her Home's New Chapter

Iako im nije vjerovala, nije ostala ravnodušna na te izjave. Ipak, jednom prilikom se veoma uplašila, i to kada je kod nje došao poštar i rekao joj nešto jezivo.

– Bila sam u kući jedan dan, nisam baš vjerovala u te paranormalne stvari. Čula sam da mi je neko pozvonio. Bio je to poštar. Otvorila sam vrata, a on je odjednom rekao: “Znate li da je ova kuća ukleta?”. Ja sam rekla: “Da, zašto? Zašto to misliš?”. On je tada prstom pokazao iza mene i rekao: “Zato što neko stoji iza vas”. To je bio trenutak kada sam rekla da je dosta i da prodajem tu kuću – rekla je ona.

Courteney je istakla da nakon toga više nikada nije mogla sama da spava u toj kući, a ubrzo nakon incidenta spakovala je svoje stvari i preselila se.

Izvor: Telegraf.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti