Slavna glumica neutješna nakon smrti bivšeg zaručnika: Sunce se zauvijek sakrilo

Piše: Redakcija

Shane Warne, australski igrač kriketa i bivši zaručnik glumice Elizabeth Hurley, preminuo je u petak u 52. godini života od posljedica srčanog udara u svojoj vili na Tajlandu gdje je provodio godišnji odmor, a o njegovoj smrti oglasila se i poznata glumica.

Prema izvještaju policije, Warne je preminuo od srčanog udara, a njegov menadžer Andrew Neophitou navodno ga je pokušavao oživjeti 20 minuta prije dolaska hitne pomoći, no po dolasku u bolnicu proglašen je mrtvim. Osim po sportskim uspjesima, bio je poznat po vezi sa slavnom glumicom Elizabeth Hurley.

Glumica je na svom Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz perioda dok su bili zajedno, a u opisu je napisala: “Imam osjećaj da se sunce zauvijek skrilo iza oblaka. Počivaj u miru, voljeni moj.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Za njihovu vezu saznalo se 2010. godine, godinu dana kasnije su se zaručili, a zajedno su bili tri godine. Warne je o njihovoj vezi progovorio tek prošle godine, a tada je otkrio kako mu je jako žao što je ta veza propala jer mu je još stalo do glumice.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još