Vesna Dragojević objavila staru fotku s Oliverom: Ti i ja. Naših 48 godina braka

Piše: Redakcija

Vesna Dragojević objavila je jučer staru fotografiju s Oliverom. Poručila je kako bi jučer, da je Oliver živ, slavili 48. godišnjicu braka.

– Ti i ja. 7. 3. 1974. Naših 48 godina braka, napisala je Vesna kratko u opisu fotografije na kojoj sjedi u krilu legendarnog pjevača. Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija.

“Draga Vesna, imala si najboljeg čovjeka pored sebe”, “Vas dvoje ćete i u vječnosti biti zajedno. Takva ljubav ne završava”, “Vječna ljubav”, samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

Podsjećamo, Oliver je preminuo u 71. godini nakon teške bolesti raka pluća 2018. godine. Bio je jedan od najpoznatijih pjevača ne samo u cijeloj bivšoj Jugoslaviji. Rođen je 1947. godine u Veloj Luci, koju je i opjevao u jednoj od svojih najpoznatijih pjesama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti