Ukrajinski vojnik na poseban način zaprosio svoju djevojku, prizor dirnuo mnoge

Piše: Selma Hodo

U ovim ružnim vremenima sve je teže naići na lijepe prizore, no upravo jedan takav dočekao je djevojku ukrajinskog vojnika.

U videu koji se proširio društvenim mrežama, a koji je na svom Twitter profilu objavila Nexta TV, može se vidjeti kako je vojnik na poseban način odlučio iznenaditi partnericu, a njegova gesta mnoge je dirnula.

Na početku snimke može se vidjeti kako vojnici zaustavljaju automobil djevojke u kojem se vozila te je zatim “prisiljavaju” da iziđe s porodicom kako bi ih pretražili. Dok su djevojka i njena porodica bili okrenuti i naslonjeni na automobil, jedan je vojnik u punoj opremi kleknuo iza djevojke s namjerom da je zaprosi, a kada se ona okrenula, nije mogla skrivati uzbuđenost.

Djevojka je brzo pristala udati se za vojnika, a oduševljena publika počela je aplaudirati. Vojnik je djevojci osim prstena uručio i buket cvijeća, a nije dugo trebalo da im oboma poteknu suze radosnice.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti