Britney Spears najavila osvetu porodici: Drogirali su me i vadili četiri litre krvi sedmično

Piše: Selma Hodo

Pjevačica Britney Spears (40) ponovno progovorila o 13 teških godina koje je provela pod starateljstvom oca Jamieja Spearsa, a sada je otkrila kako će se boriti za pravdu i poručila je svima da se bore za svoj život jer nisu sami.

-U svijetu u kojem je u redu zaključati svoju kćer i natjerati je da radi 7 dana u sedmici, po 10 sati dnevno bez slobodnog dana. Nisam imala pravo na privatne kupke, gledali su me kad sam se presvlačila, drogirali su me, nisam smjela govoriti. Morala sam stalno biti dostupna doktorima i dolaziti svaki dan po 10 sati, a ako nisam došla na vrijeme morala sam ostati duže, nikad mi nisu rekli kada mogu otići. Na spavanje sam morala u 21 sat svake večeri, a svake sedmice su mi vadili skoro četiri litre krvi. Ovo sve mi se događalo puna četiri mjeseca tokom 13-godišnjeg starateljstva. Dala sam sve od sebe i radila, da bih na kraju bila odbačena. Svojoj porodici nisam značila ništa, bila sam im marioneta koja je morala neprestano raditi i glumiti na pozornici da je sve u redu.  Najgore od svega je činjenica što je to bilo prihvaćeno u javnosti, od publike koju sam najviše voljela. Mislim da je vrijeme da nakon 13 godina odem na odmor jer niko nikad ne bi trebao biti tretiran kao ja. Bila sam demoralizirana i postiđena.  Niko ne bi trebao proživjeti to što sam proživjela ja. Razlog zašto ovo govorim je taj što je okončanje starateljstva velika stvar, ali hajde… To je to??? Svi su se izvukli!!! U šoku sam, da su vam četiri mjeseca neprestano prijetili i vi biste bili uznemireni. Nisam gotova, želim pravdu i neću stati dok se nešto ne učini onima koji su mi naudili jer sam jako povrijeđena. Ovo je poruka svima koji se boje za svoj život. Niste sami, kazala je pjevačica.

Nedavno je objavljeno kako je Britney odlučila ispričati svoju životnu priču u memoarima. Pjevačica će govoriti o događajima iz svog profesionalnog i privatnog života te otkriti mnoge zanimljive detalje. Izdavačka kuća s kojom je pjevačica navodno potpisala ugovor je Simon i Schuster, a radi se o dogovoru vrijednom čak 15 miliona dolara, no iz izdavačke kuće još nisu potvrdili nagađanja.

Izvor: Večernji.hr

Pročitajte još