Severina objasnila zašto je u Brčkom nastupala u putnoj trenerci, a ne u bojama BiH i Ukrajine

Piše: S.P.

Severina je na Instagramu pokazala šta je planirala obući na svom koncertu u Brčkom pa je objasnila zašto je ipak nastupila u sivoj trenerci.

Pjevačica Severina iznenadila je javnost svojom odjevnom kombinacijom za koncert koji je u ponedjeljak navečer održala na Trgu mladih u Brčkom.

Na pozornici se pojavila u pamučnoj sivoj trenerci, što se dijelu obožavatelja nije svidjelo, a sada je objasnila šta se zapravo krilo iza njene odluke.

“UNITED COLOURS OF EUROPE – Konačno jednom mogu potvrditi da su neke glasine o meni točne. Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Dakle, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave. Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine. Pa je bilo BIH – ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora. U svakom slučaju, isprika publici… Slava Ukrajini! Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj”, napisala je Severina na Instagramu uz fotografije na kojima je pokazala planirane outfite za koncert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pročitajte još