Maja Munda proslavila Makov treći rođendan: Ljubavi moja najveća

Piše: L. M.

Maja Munda Dedović na svom Instagram profilu objavila je niz preslatkih fotografija sa sinom Makom koji je proslavio treći rođendan. Pokazala je i Makovu rođendansku tortu, te zabavu koja je priređena u dječakovu čast u jednoj igraonici.

-Sretan ti 3. rođendan ljubavi moja najveća. Hvala ti što mi svojim iskrenim osmijehom popraviš najteži dan, hvala ti što mi svako jutro, dan i veče kažeš da me puno voliš. To mi je zauvijek dovoljno. Do beskraja više od sebe voli te tvoja mama – napisala je Maja u opisu fotografije.

U komentarima uslijedile su brojne čestitke prijatelja i fanova.

-Sretan rodjendan divnom djecaku, ziv, zdrav i sretan uvijek bio; Sretan rođendan ,sreća da ga prati; Sretan rođendan lijepi dječače – samo su neki od komentara.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti