Haljina koju su mnogi ocijenili vulgarnom: Blogerica morala sve vrijeme paziti da ne pokaže previše

Piše: Redakcija

Jedna od najpoznatijih modnih blogerica Leonie Hanne redvna je gošća revija pa tako nije mogla propustiti Sedmicu mode u Parizu.

Slavna Njemica, koja inače slovi za pristojno odjevenu ženu sa stilom, ovoga se puta odlučila za haljinu koja je više otkrivala nego što je prekrivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Naime, Leonie se na reviji brenda Balmain pojavila u crvenoj asimetričnoj haljini koja je imala duboke proreze i otvore sa svih strana.

Osim bliceva fotoaparata, ono što je posebno privuklo pažnju prisutnih, a kasnije medija i njenih pratitelja na Instagramu je činjenica da haljina ne pokriva ni njenu cijelu stražnjicu. Leonie se sve vrijeme pred fotografima trudila da joj ne ispadne prednji dok je ‘čuvala’ zadnji dio tijela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Javnost je podijeljena oko ovog stajlinga. Neki ga smatraju seksi, dok drugi smatraju da je pretjerano, neukusno i provokativno na vrlo vulgaran način. Ova ekstravagantna toaleta definitivno je pokazala dosta toga.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti