Elon Musk i Grimes u tajnosti dobili kćer, otkriveno je i njeno neobično ime

Piše: Redakcija

Elon Musk i Grimes dobili su drugo dijete u tajnosti.

Američki mediji pišu da je djevojčica na svijet stigla u prosincu. Pjevačica je za Vanity Fair otkrila da su kćer nazvali Exa Dark Sideræl, ali da je zovu Y. Par već ima sina kojeg su nazvali X Æ A-Xii.

Y je rodila surogat-majka i to nekoliko mjeseci nakon što su Grimes i Musk prekinuli nakon tri godine veze te se pisalo i da Musk ima novu djevojku.

Sada su ponovno zajedno – na neki način.

-Vjerovatno bih ga nazvala svojim dečkom, ali vrlo smo fluidni. Živimo u odvojenim kućama. Mi smo najbolji prijatelji. Stalno se viđamo. Mi jednostavno imamo nešto što ne očekujem da će drugi ljudi shvatiti, rekla je Grimes.

Dodala je i da žele još djece.

-Barem troje ili četvero, kaže.

Elon i pop pjevačica Grimes par su od maja 2018. godine. Musk uz dvoje djece s Grimes ima i petoricu sinova iz braka s Justine Wilson.

Izvor: Index.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti