Iako provode dane u teretani ove slavne dame se katkad muče sa celulitom

Piše: Selma Hodo

Vježbam. Jedem zdravo koliko god mogu. Volim svoju kožu i ne sramim se nekoliko kvržica, izbočina ni celulita, ne biste trebali ni vi, svojevremeno je napisala na svojem Instagram profilu jedna od najpoznatijih plus size modela današnjice Ashley Graham.

Celulit je posljedica nepravilne prehrane, nedovoljne tjelesne aktivnosti, naglih promjena u težini, slabe cirkulacije, starenja, ali i različitih bolesti s kojima se susreće velik broj žena.

Iako na svojim društvenim mrežama Ashley Graham s ponosom pokazuje celulit, to ne čine i oni koji je angažiraju da nose njihovu odjeću. U većini reklama za kupaće kostime njeno tijelo je „popeglano“ u Photoshopu.

Reklame vs. stvarnost: Slavne dame i celulit - 9

Mnoge dame diljem svijeta gledaju te nerealne prikaze modela na reklamama te se ne mogu oduprijeti porivu da se uspoređuju s njima.

I dobar dio je zbog toga nezadovoljan svojim tijelima. Zaboravljaju da ono što reklame prikazuju, uglavnom nije prava istina.

Svaka žena u nekom trenutku svojeg života je imala, ili će imati celulit. Od njega ne može pobjeći ni kraljica fitnessa Jennifer Lopez koja svakoga dana vježba, kao ni manekenke poput Gigi Hadid i Alessandre Ambrosio.

Reklame vs. stvarnost: Slavne dame i celulit - 7

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti