Nakon 14 godina braka glumica ne može podnijeti da je suprug ostavio zbog mlađe: Kćerke i ja postat ćemo beskućnice

Piše: Redakcija

Kad su se Alice Evans i Ioan Gruffudd zaljubili na setu popularnog filma ‘102 Dalmatinca’, a zatim se vjenčali sedam godina kasnije te dobili dvije kćeri, niko nije mogao ni zamisliti da će se njihova predivna ljubavna priča završiti javnim blaćenjem i niskim udarcima.

Alice je nakon 14 godina braka saznala, ne samo da se suprug s kojim je provela ukupno 20 godina želi razvesti, nego i da je našao mlađu ljubavnicu s kojom je varao.

-Srce mi je slomljeno. Osjećam se mrtvom. Dvaput mi je slomio srce. Prvi put kad mi je rekao da me više ne voli, a drugi put kad sam saznala da je s drugom ženom. Nisam se s njim čula otkako se saznalo za njegovu novu vezu, napisala je jednom prilikom.

Nije se zaustavila samo na tome pa je prijetila njegovoj novoj djevojci, Bianci Wallace, a glumac je u februaru ove godine zatražio zabranu prilaska za Alice zbog porodičnog nasilja. U zahtjevu, koji je podnio sudu, ističe da želi da se glumica ne smije njemu ni njegovoj djevojci Bianci Wallace (29) približiti na manje od 100 metara.

Tvrdi da je rekao Evans da je nesretan u njihovom braku još u avgustu 2020., a ona je na to reagirala prijetnjama.

-Stalno mi je ponavljala između avgusta 2020. i januara 2021. da ako je ostavim da će iznijeti lažne optužbe protiv mene, prodati neistinite priče medijima i uništiti moju karijeru’, piše u Ioanovom sudskom zahtjevu.

Otkrio je i da je primio stotine uznemirujućih sms-ova, glasovnih poruka i videa, a da je i njegovoj majci Margaret Griffiths slala prijeteće mailove. Dokaze suprugovih užasnih poruka je predao na 113 stranica.

Alice je ove optužbe poricala, a u najnovijoj objavi na Instagramu tvrdi da će ona i njihove kćeri ‘uskoro postati beskućnice’ za šta, jasno, krivi svog bivšeg supruga.

-Danas sam imala težak dan. Cure i ja smo saznale da ćemo uskoro izgubiti jedini dom koji su one ikad poznavale. Za dva mjeseca ćemo biti beskućnice. Oklijevala sam da ovo podijelim jer kad tvoj bivši plati puno novca da te ušutka riskiraš zatvor ako progovoriš, napisala je u objavi koju je u međuvremenu prepravila.

-No, dok sam danas vozila kući nakon što sam odvezla djevojke na različite aktivnosti, nakon što su mi rekle da ću im nedostajati i da jedva čekaju porodični dan kod kuće, osjetila sam da mi ponovo nailaze suze. Suze straha. Suze zbog mogućnosti da im slomim srce. One vole ovu kuću. Neće biti kraj svijeta. Sigurna sam da ćemo uspjeti naći stan za unajmiti, napisala je u dramatičnoj objavi.

Inače, Alice je sudskim putem zatražila starateljstvo nad njihove dvije kćeri s očevim pravom da ih posjećuje, a osim toga je zatražila i alimentaciju te da njen bivši suprug podmiri sve sudske troškove.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti