Mnogi nisu odobravali njihovu ljubav: Evo kako je Konstrakta upoznala svog muža i kako on izgleda

Piše: Redakcija

Do te mjere je umjetnica Ana Đurić (43), javnosti poznatija kao Konstrakta, opčinila domaću, ali i čitavu evropsku javnost da i nepunih deset dana od njene pobjede na srbijanskoj “Pjesmi za Evroviziju” koja ju je automatski kvalifikovala za takmičenje u Torinu ne prestaje da se govori o njoj. I naravno, prije ili kasnije, došlo je vrijeme da se fokus usmjeri na privatan život popularne muzičarke i samim tim prije svega na pitanje ima li muža i djecu – a ima i jedno i drugo.

Mnogima je već poznato da je Konstrakta već godinama unazad udata za Milana Đurića, ali možda se ne zna da je do njihove veze, a zatim i braka, došlo na uvijek intrigantan mada odavno ne i jedinstven način. Naime, dok je ona studirala na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, njen budući suprug radio je u istoj ustanovi kao asistent. Mnoge su se ljubavi rađale upravo tako, iako je u našem društvu ostalo donekle kontroverzno kada studentkinja i neko ko se nalazi na poziciji autoriteta prekrše profesionalni kodeks.

Posao, međutim, nikada nije uticao na njihov bračni odnos, samim tim što ga Konstrakta nikada nije ni obavljala iako njeno umjetničko ime aludira na stečenu diplomu. Umjetnica se, naime, još na početku braka opredijelila da bude posvećena porodici i da sve svoje profesionalne ambicije usmjeri prema muzici pa je godinama nastupala kao član benda “Zemlja gruva”.

Milan je ostao u arhitekturi, a građevina na koju su njih dvoje najviše ponosni jeste njihova porodica. Danas su ponosni roditelji dvoje djece, djevojčice Lene (11) i dječaka Nikole (13). Konstrakta je posvećena majka i često je isticala da uživa u toj ulozi više nego u bilo kojoj drugoj, a djeca su danas najponosnija na njeno dostignuće u karijeri.

Izvor: story.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti