Porodila se Fikreta Karić Hodžić, na svijet je stigla djevojčica

Piše: L. B.

Književnica, oboljela od celebralne paralize,  Fikreta Karić Hodžić prošle godine stupila je u bračne vode sa Ibrom Hdžićem.

Kada je objavila da je trudna, mnogi njeni prijatelji a i obožavaoci njenih djela su bili presretni. Fikreta je nedavno objavila sretne vijesti da je rodila djevojčicu nakon nekoliko dana koje je provela u bolnici zbog promatranja.

Ova 30-godišnjakinja, rođena u Doboju s adresom u Gračanici uvijek je isticala kako je njeno glavno oružje pisana riječ, te da joj kolica nikada nisu bila prepreka.  U međuvremenu, upoznala je i kako ona kaže “ljubav svog života”, muškaraca koji joj je prema njenim riječima od prvog dana upoznavanja dao do znanja da je on onaj pravi.

“Upoznali smo se sasvim slučajno preko Facebooka, mada slučajnost zaista ne postoji, prije bih rekla da je to zapravo odgovor na moju dovu. Posljednjih deset godina zbog prijatelja u Kalesiji imala želju da tamo živim i eto Allah je rekao: “budi”, poslavši mi mog Ibru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti