Nekoliko primjera kako vaza s cvijećem može uljepšati dom

Piše: Selma Hodo

Želite li osvježiti svoj životni prostor i u njega unijeti malo boje, ali niste ljubitelj velikih promjena u prostoru ili jednostavno niste dovoljno hrabri za eksperimente s uređenjem doma?

Ideas for Decorating With Vases + Beautiful Affordable Vases For Any Design  Style

Ne brinite se, “obična” vaza s cvijećem prava je stvar za vas. Upravo će taj jednostavni ukras u sekundi transformirati i uljepšati dom.

Wide Vases Home Decoration Flower Arrangement Living Room Decoration  Accessories Home Supplier Flower Vase Hydroponics Ornaments|Vases| -  AliExpress

Nekada je cvijeće bilo rezervirano isključivo za kuhinjski stol ili pak dnevnu sobu, ali danas ga stavljamo u svaku prostoriju u domu. Tako nećete pogriješiti ako malom vazom osvježite npr. kupaonicu.

How to Decorate with Flowers: 16 Ideas to Try

Bez obzira na to kakve vaze volite ili kakvo vam je cvijeće omiljeno, na taj način brzo i jednostavno osvježit ćete dom i životni prostor učiniti ugodnijim.

Favorite Faux Flowers, Plants and Vases - The Sunny Side Up Blog

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti