Dugo iščekivani hit prirodni proizvodi za detox i njegu od sada dostupni i u DM trgovinama!

Piše: Selma Hodo

Proizvodi ocijenjeni brojnim pozitivnim recenzijama i ocjenom 5.0 ne prestaju oduševljavati s rezultatima koje postižu u svim aspektima djelovanja – od detoxa organizma, njege kose i kože, održavanja dentalne higijene do prirodne pomoći kod raznih dermatoloških problema i stanja. Jeste li već čuli za ZEOTEX?

Brend ZEOTEX se može pohvaliti prirodnim i revolucionarnim proizvodima na bazi prirodnog minerala zeolita za koji se vjeruje da je najjači detoksikator današnjice, a djeluje tako da privlači svojim negativnim nabojem pozitivno nabijene štetne čestice, eliminira ih i tako sigurno prevenira njihovo štetno djelovanje.

Šta je ZEOTEX i kako se može koristiti?

100% prirodan proizvod koji se sastoji od premium detox minerala zeolita. ZEOTEX je višenamjenski proizvod koji nas štiti od toksina i ostalih štetnih tvari koje svakodnevno ostavljaju posljedice na organizam. Može se koristiti za detox organizma, ali i za detox voća i povrća jednostavnim namakanjem u vodi i zeolitu 20-ak minuta prije konzumacije, a dokazano uklanja ostatke pesticida i do 99% teških metala! Osim toga, koristi se za maske za njegu kože, kose i vlasišta uz dodatak vode ili prirodnih ulja, za održavanje dentalne higijene i kao zdrav dodatak kupkama. Upravo zbog toga je pravi čuvar svakog domaćinstva, a njegovi blagotvorni učinci sežu u svako područje primjene!

Savjet: Kod odabira zeolita treba biti posebno pažljiv jer se zeolitima kvaliteta može znatno razlikovati! Tu je važna provjerena i kvalitetna ruda iz koje se dobija sirovina, tehnologija obrade i veličina čestice (ako je čestica velika povući će, osim štetnih tvari, i one korisne kao što su vitamini i minerali). ZEOTEX ima najsitniju česticu zeolita (1 mikron) obrađenu zaštićenom VEN tehnologijom u vlastitom i kontroliranom pogonu, a kontinuirana znanstvena istraživanja dokazuju njegovu izvanrednu djelotvornost!

Inovativna krema ZEOTEX DERM – zašto je posebna?

ZEOTEX DERM je prirodna krema namijenjena za njegu problematične kože, ali i za kožu kojoj je potrebna regeneracija, reparacija i anti-age učinak. Njenu bazu čine dva prirodna sastojka, apsolutna skincare heroja – zeolit i elementarno srebro koji svojom sinergijom djelovanja dovode do sjajnih rezultata. Krema djeluje antimikrobno i protuupalno, što je izuzetno važno kod osjetljive i problematične kože. Iako se koristi za akutne probleme, savršen je dodatak svakoj skincare rutini kao preventivna njega.

Kremu mogu koristiti sve dobne skupine – može se primjenjivati za bebe kod raznih atopija, dermatitisa ili pelenskog osipa, a koristiti je mogu i djeca, mladi i odrasli. Kožni problemi sve su češći danas, a ZEOTEX DERM prirodnom, nježnom, ali snažnom formulacijom stvorena je da olakša niz dermatoloških problema (svrbež, crvenilo, ekceme, akne, rosaceu, seboreju, psorijatične promjene, gljivične infekcije, ubode, …). Krema ima izrazito širok spektar djelovanja – protiv bakterija, virusa i gljivica, a može se primjenjivati za kožu, vlasište i nokte. NE sadrži štetne i iritirajuće sastojke, parabene i kortikosteroide, ono u što se uzda ZEOTEX je snaga prirode, a rezultati koje postiže ova krema su zapanjujući (fotografije rezultata prije-poslije možete pogledati na Instagram profilu zeotex_detox).

ZEOTEX proizvode od sada možete pronaći u dm trgovinama, a dostupni su i u ljekarnama diljem BiH u kojima možete pronaći i Zeotex Mask, više saznajte ovdje: https://zeotex.hr/pages/bih.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti