Boca alkohola usred dana: Kendall iznenadila svojom promjenom

Piše: L. B.

Promjena frizure uvijek čini veliku razliku, nekad i veću negoli mislimo. Manekenka Kendall Jenner promijenila je boju kose i nakon što je cijeli život provela kao brineta, ovih dana je postala crvenokosa. Jasno, njena boja kose odmah je postala pravi hit, a mnoge dame ovih dana slijede njen beauty primjer. Zgodnoj pripadnici klana Kardashian – Jenner sve dobro stoji, no mnogima i nedostaje njeno prirodno izdanje. Ovih dana pokazala je kako svoju novu boju kose fura i u ležernim izdanjima, prilikom jednog od izlazaka Kendall je demonstrirala svoju istreniranu liniju u uskoj sivoj haljini i visokim čizmama.

Kendall Jenner was also present, sporting red hair and holding a bottle of her tequila

No svima je za oko zapala boca alkohola koju je Kendall nosila u rukama, te nikome nije jasno zbog čega je to uradila iako se uputila u restoran na ručak sa sestrama. Na fotografijama se jasno vidi da se radi o tekili, a komentari njenih fanova su raznovrsni.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti