Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere

Piše: S.P.

Pjevačica Maja Šuput, koju gledamo i kao voditeljicu showa “Ples sa zvijezdama”, priredila je veliko slavlje povodom prvog rođendana njenog sinčića Blooma.

Dječak je 17. marta napunio godinu dana, što ponosna mama Maja nije propustila zabilježiti na svom Instagramu, a sada je podijelila i djelić atmosfere s raskošne proslave u jednom zagrebačkom restoranu.

“Slavlje može početi”, napisala je Šuput uz fotografiju s proslave na kojoj je sređena pozirala sa sinom i suprugom Nenadom Tatarinovim, a u pričama na Instagramu objavila je i video u kojem je pokazala da je restoran ukrašen balonima i plišanim medvjedićima.

“Sorry, ali Bloom je najzgodniji”, proučila joj je ispod fotke Nina Badrić, dok je Bojana Gregorić Vejzović komentirala da su lijepa porodicu, a Bloom je dobio još puno zakašnjelih rođendanskih čestitki.

Podsjetimo, Maji je Bloom prvo dijete, a rodila ga je putem carskog reza te se u kratkom roku vratila u top-formu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti