Ovo je bivša supruga Halita Ergenca koju je ostavio trudnu zbog Berguzar

Piše: S.P.

Beguzar Korel i Halit Ergenc otpočeli su ljubavnu priču prije više od decenije, a javnost se donekle sjeća da su imali turbulentne ljubavne veze, prije nego što su otpočeli svoju.

Beguzar Korel i Halit Ergenc stali su na “ludi kamen” 2009. godine, odmah nakon završetka snimanja serije “Hiljadu i jedna noć” , na kojem su se i upoznali. Mlada Šeherezada, sa samo 23. godine, uplovila je u romansu sa 12 godina starijim, popularnim Sulejmanom, koji je povukao neočekivan potez kada je nju upoznao.

Naime, Halit je bio u braku sa glumicom Gizem Soysaldi, koju je ostavio zbog Berguzar, dok je ona čekala njihovo dijete.

Halit Ergenç'in eski eşi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Duyanlar inanamadı...

Halit se nakon devet mjeseci razveo od svoje supruge koja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a kako Gizem nije mogla da podnese to što je on zaljubljen u drugu, odlučila je da prekine trudnoću, te je ta vijest bila udarna u turskim medijima, prije nekoliko godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti