Kako izgledaju kćerke Monice Bellucci?

Piše: Redakcija

Slavna glumica Monica Bellucci jedna je od najljepših žena na svijetu, a izvanserijsku ljepotu naslijedile su njene kćerke Deva (17) i Leonie (12) koje je dobila u braku s glumcem Vincentom Casselom.

Iako se trude biti dalje od očiju javnosti, paparazzi su ih uspjeli uhvatiti u italijanskom gradu Portofinu gdje su zajedno uživale u odmoru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Fotografirane su u opuštenim izdanjima – bez šminke i posebne frizure, a najviše pažnje definitivno privlači starija kćerka Deva koja je već osvanula na brojnim naslovnicama svjetskih magazina.

Deva je u intervjuu za časopis Muse pričala o svojoj manekenskoj karijeri, ali i svojim slavnim roditeljima.

-Od malena do sada, svoje roditelje sam uvijek doživljavala samo kao mamu i tatu. Zadivljena sam njihovim talentom i jako sam ponosna na ono što su postigli tokom godina, ali to ih u mojim očima ne mijenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Rekla je da je u svijet manekenstva ušla zahvaljujući roditeljima koji ju još uvijek ‘vode sa sobom na svoja radna mjesta’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Deva Cassel (@d.casseluxxi)

Također je otkrila da pazi na to kako koristi svoj ‘imidž u javnosti’ i da se oslanja na svoju porodicu koja ju bezuslovno podržava. Za Muse Magazine objasnila je da ‘manekenska karijera nije iznimka’ prije nego što je nastavila: ‘Moji roditelji su zaštitnički nastrojeni i pomažu mi u poslu’.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti