Sandra Bullock otkrila koje se uloge stidi

Piše: Redakcija

Sandra Bullock otkrila je da žali što je ikad snimila film Brzina 2.

-Postoji jedan film za koji mi je još neugodno što sam glumila u njemu. Zove se Brzina 2, rekla je u intervjuu za TooFab.

-Glasno sam kritizirala taj film. Nema smisla. To je spori brod koji sporo ide prema otoku, rekla je Bullock.

U istom intervjuu s njom je sudjelovao i njen kolega Daniel Radcliffe, s kojim glumi u novom filmu The Lost City. On je dodao da je fan filma kojeg se Sandra danas srami.

-On i još pet 12-godišnjaka koji su gledali spori brod kako sporo ide prema malom otočiću, našalila se zatim Sandra.

Brzina 2 je film iz 1997. godine koji je bio nastavak kultnog originala Brzina. Film je režirao nizozemski redatelj Jan de Bont, a glavne uloge, uz Sandru, igraju Jason Patric i Willem Dafoe. Film je prošao vrlo loše i kod kritičara i publike te je nominiran za osam Zlatnih malina, a dobio je nagradu za najgori nastavak nekog filma.

Keanu Reeves, koji je glumio u originalnoj Brzini, odbio je glumiti u nastavku jer je procijenio da nema potencijala za daljnji razvoj te priče.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti