Slavni roker izgubio nevinost sa 7 godina: Usvojenoj kćerki je napravio dijete, a s biološkom se redovno ljubi u usta

Piše: Azra

Iako se rokeri često povezuju s promiskuitetnim i često izrazito problematičnim ponašanjem, teško da neko ime s rock ‘n’ roll scene može parirati Stevenu Tyleru, pjevaču grupe Aerosmith.

Roker koji je navršio 76 godina i danas se može pohvaliti vrlo aktivnim životom sa svojom 39-godišnjom djevojkom Aimee Preston s kojom je u vezi od 2016. godine.

No, prije nego što se slavni muzičar konačno ‘smirio’ i uplovio u mirnu luku, te postao uzoran otac i djed, proživio je zaista bizaran život.

Tyler je od najranijih dana bio vrlo buntovno dijete. Djetinjstvo je proveo u Bronxu, a navodno je nevinost izgubio u dobi od sedam godina s blizankinjama iz Francuske, nakon službe u crkvi. Prvo su se igrali u dvorištu, a potom su otišli u svoju kuću, gdje se i dogodio sam čin, što je kasnije ispričao u brojnim intervjuima.

Već u srednjoj školi počeo je konzumirati marihuanu, zbog čega je izbačen iz škole, iako je kasnije ipak uspio diplomirati. No, bilo je jasno da je glazba njegov put, a proslavio ga je hit ‘Dream on’ koji je napisao 1970. Nakon toga sve je historija, a Tyler je postao popularan gotovo preko noći. A gdje je slava, tu je i problematično ponašanje.

Tako je možda jedna od priča koja je obilježila njegov život najprije veza s 15-godišnjom Julijom Holcomb koju je prvo uzeo ‘pod svoje’, a potom i zakonski posvojio. Njihova veza bila je burna, a u jednom trenutku on joj je napravio dijete. Međutim, tada je otišao na turneju i poslao svog menadžera da natjera Juliju na pobačaj. Stephen je tada već bio u ozbiljnoj vezi s majkom Liv Tyler, no Julia to nije znala.

Nakon požara u zgradi u kojoj je pukom srećom preživjela, Julia pristaje na pobačaj, te se vraća u obiteljsku kuću, a Stevenu se više nikada nije javila, iako ju je nekoliko puta pokušao nazvati. Čak je, mnogo godina kasnije, uplatio pola miliona dolara njenoj udruzi za zlostavljanje djevojke i žene.

Steven je rijetko govorio o Juliji, ali je u svojoj autobiografiji govorio o pobačaju.

‘Bila je to velika kriza. Strašno je kad znaš da u ženi raste novi život, ali svi oko tebe te uvjeravaju da će ta stvar u njenom trbuhu uništiti živote svih, pa i tebe i nje. Onda odeš doktoru, on joj ubrizga nešto u trbuh dok gledaš i onda ubrzo vidiš mrtav fetus. Bio sam shrvan i pitao se što sam napravio’, napisao je u svojoj autobiografiji, a pjesmu ‘Janie’s Got a Gun’ posvetio je Juliji.

Nakon Julije ljubav je pronašao s Bebe Buell, a kako je kasnije rekla, trenutak kada su se upoznali bio je vrlo romantičan.

‘Svugdje je padala kiša i bilo je blata, a ja sam nosila dugu bijelu haljinu i espadrile i nisam se htjela uprljati… Steven je vidio što se događa i prišao mi je preskočivši šank preko kojeg je stavio kaput, podigao me i nosio.. Mislila sam da je to smiješno, ali i vrlo galantno. Kao vitez u sjajnom oklopu’, rekla je jednom prilikom za magazin Rolling Stone.

Bebe je kasnije rodila Tylerovu kćer, danas slavnu glumicu Liv Tyler, ali joj je dopustila da upozna oca tek s 12 godina, kada ju je dovela na koncert Aerosmitha.

Sve se to dogodilo jer je Steven bio u paralelnoj vezi, odnosno već u braku sa svojom drugom suprugom, s kojom je samo 17 mjeseci nakon rođenja Liv dobio kćer. Glumica je jednom ispričala kako je saznala da joj je on otac.

‘Sve sam shvatila jer sam izgledala kao on. Imam i sestru Miju koja je godinu dana mlađa od mene i vidjela sam je kako stoji na pozornici na njegovom koncertu i mislila sam da gledam svoju blizanku. Izgledala je doslovno kao ja. Pogledala sam majku, a ona je imala suze u očima. Tada mi je sve bilo jasno’, rekla je jednom prilikom Liv.

Livina majka Bebe pri rođenju joj je dala prezime svog tadašnjeg partnera Toda Rundgrena koji ju je odgojio kao da je njegova.

‘Todd je bio nevjerojatan čovjek. Imao je prekrasan utjecaj na moj život i još uvijek ga smatram tatom’, priznala je glumica koja je danas u odličnim odnosima sa svojim biološkim ocem, a prijašnjih godina često su punili medijske stupce svojim čudnim i netipičnim ponašanjem koje je uključivalo pretjeranu bliskost na crvenom tepihu, ali i poljupci u usta koji se mnogima nisu svidjeli.

Inače, Steven je tokom svih tih godina jurio iz veze u vezu, često varajući svoje partnere i zlorabeći narkotike, zbog čega je u jednom trenutku i bankrotirao. Kao da to nije dovoljno, zbog droge i alkohola izgubio je glas i bio je primoran ići na riskantnu operaciju s pitanjem hoće li ikada moći pjevati kao prije. Srećom, intervencija je uspjela, a nakon toga je Steven došao k sebi.

U godinama koje su uslijedile još je bio u braku s dizajnericom Teresom Barrick, s kojom je dobio kćerku Chelsea i sina Taja, no ni ovaj brak nije opstao.

Konačno je našao sreću s Aimee Preston, koja je 40 godina mlađa od njega i koja mu je prvo bila osobna asistentica. U posljednje vrijeme šuška se da su se i zaručili, iako za to nema dokaza, a Stephen je konačno, prema tvrdnjama njegovih najbližih, ušao u mirnu luku i živi normalnim životom.

Izvor: Story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti