Neke će vas iznenaditi: Evo koje serije obožavaju gledati svjetske zvijezde

Piše: S.P.

Mnogi ih zamišljaju uz koktele na bazenima u najskupljim svjetskim hotelima. Međutim ove se zvijezde najradije opuštaju u svom domu, daleko od kamera. Omiljena zabava im je pred televizorom, a evo što  najradije prate od serija.

Charlize Theron

– Večeri ponedjeljkom rezervirane su samo za mene i opuštanje. Moja djeca još su uvijek dovoljno mala da ne znaju na sat pa ih stavim ranije u krevet, a kad zaspu, otvorim bocu vina, okupam se, spremim za krevet i gledam ‘The Bachelor, rekla je nedavno lijepa glumica, kojoj reality show djeluje kao najbolji način da razbistri glavu od posla, djece i obaveza.

Margot Robbie

Još jedna poznata holivudska plavuša najradije vrijeme krati uz reality sadržaj, a prati popularni show ‘Love Island’ u već četvrtoj sezoni. Margot Robbie priznaje da je pomalo opsjednuta serijom te da, ako neko započne razgovor o njoj, ona se jednostavno ne može ugasiti.

Kim Kardashian

Iako dolazi iz reality svijeta, Kim Kardashian svoje slobodno vrijeme radije provodi uz popularne Netflixove novitete za kojima luduje i ostatak svijeta. Kim je već nekoliko puta naglasila da voli seriju ‘Bridgerton’ i nije se sramila priznati da je uz neke scene pustila i suzu.

Anne Hathaway

Britanska ljepotica Anne Hathaway u svoje slobodno vrijeme i daleko od očiju javnosti prati ‘Paul’s Drag Race’, također reality sadržaj koji se može pogledati na Netflixu.

Jennifer Lawrence

– Obožavam reality seriju ‘Real Housewives New York’, kao i verzije Beverly Hills, New Jersey, Atlanta, mislim volim ih sve. Ali ipak imam najdražu među njima, a to je ‘Real Housewives of Miami’, rekla je nedavno lijepa glumica Jennifer Lawrence.

Sean Diddy Combs

Slavni reper ne srami se priznati da također prati reality program i to ni više ni manje nego ‘Real Housewives’. ‘Fanatik sam koji prati ‘Real Housewives Atlanta’, a volim i nastavke iz New Jerseyja i uopće mi nije neugodno zbog toga’, objasnio je Diddy.

Meryl Streep

Izgleda da je među zvijezdama najviše onih zaluđenih upravo reality serijom ‘Real Housewives’, a u svojoj kući prati je i poznata holivudska veteranka Meryl Streep. Rekla je da u želji da pobjegne od groznih vijesti i realnosti poseže za nešto laganijim sadržajem.

– Znate, to je život, stalno se događaju neke tragedije, pratimo to u vijestima. Pratim i ja. Ali što nakon toga? Onda upalim ‘Real Housewives’ i odmorim glavu.

Khloe Kardashian

Sestra Kardashian ne odriče se reality televizijskih sadržaja ni u slobodno vrijeme, kada je ne prate kamere. Naime Khloe je priznala da joj je među omiljenim serijama ‘Real Housewives Cheshire’. Riječ je o engleskoj verziji tog projekta, a Khloe također priznaje: ‘Iako zbog britanskog naglaska ne razumijem gotovo nijednu riječ, uporno je gledam.’

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti