Prelijepe vijesti iz doma Tamare Dragičević i Petra Benčine: Glumica objavila fotografiju i rasplakala sve

Piše: I.J.

Tamara Dragičević ispunjena je na svim životnim poljima. Emotivno voljena, uspješna i ostvarena kao majka, glumica posebno uživa u društvu svoje velike porodice. Tetka čak tri djevojčice, Tamara neprekidno uživa u društvu mališana, a sada je podijelila i prelijepe vijesti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

Tamara Dragičević oduševila vijestima, njena sestričina Katja već je napunila godinu dana. Sa bebom u zagrljaju i blaženim osmijehom na licu, Tamara je pokazala da je podjednako posvećena tetka, baš kao i majka Staši i Lazaru.

Čestitke su se nizale ispod fotografije, a Tamara je uživala u najslađem zagrljaju, uz nevjerovatne emocije izazvane činjenicom da je kćerkica njene sestre Marije već toliko porasla.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti