Leona Lewis otkrila da zbog bolesti mjesecima nije mogla izaći iz kuće

Piše: Selma Hodo

Popularna britanska pjevačica, model i aktivistica Leona Lewis i njen suprug Dennis Jauch čekaju dijete. Upoznali su se još 2010. godine kada je njen suprug bio profesionalni plesač i koreograf na njezinoj Labyrinth turneji, a dugogodišnju vezu okrunili su brakom 2019. godine. Par se vjenčao u Toskani u Italiji, na Stingovom imanju.

Samo godinu dana nakon što se vjenčala s Dennisom, Leona je otkrila da silno želi djecu te da razmišlja o usvajanju djeteta.

-Želim djecu, Dennisu i meni u redu je i ako posvojimo jer bismo više od svega htjeli postati porodica, izjavila je pjevačica u intervjuu za Entertainment Daily te dodala kako je njena mama Maria odrasla u dječjim domovima. Ispričala je kako izgleda odrastanje djece unutar sistema socijalne skrbi te da napuštenoj djeci prije svega nedostaje roditeljska ljubav.

Britanska zvijezda nije trebala dugo čekati da joj se priželjkivanja o majčinskoj ulozi ostvare, budući da su u početkom ovog mjeseca objavili sretne vijesti.

-Jedva čekam da te upoznamo na ljeto, napisala je na svom Instagram profilu ispod fotografije na kojoj se drži za trudnički stomak, čime je službeno potvrdila vijest o iščekivanju prinove.

Inače, Lewis je 2017. godine u jednom intervjuu potvrdila da boluje od Hashimotove bolesti te da joj imunološki sistem napada stanice koje proizvode hormone štitne zbog čega je imala zdravstvenih problema i na početku trudnoće.

-Stalno sam bila umorna i osjećala sam jaku bol u vratu i grlu. Nisam znala što se događa, bio je to užasno težak period, a nakon testiranja sam otkrila da je riječ o Hashimotu. Ovaj vikend vrijeme provodim u prirodi sa psićima. Imala sam stvarno izazovno prvo tromjesečje, ali bila sam teško bolesna i nisam mogla izići iz kuće pa sam si obećala da ću kada budem mogla izaći vani, više vremena provoditi u prirodi, jer ona stvarno liječi”, napisala je na Instagramu.

Izvor: Gloria.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti