Ovi slavni supružnici vole primati goste u svoj krevet: Otvorena veza je za njih zakon

Piše: Redakcija

Neko brak začini putovanjem, neko seksi igračkama, a neko jednostavno u krevet dovede treću osobu. Otvoreni odnos ili odlazak u swingerske klubove nekome je spasilo brak, a nekome upropastilo. Baš kao što je i Will Smith svojevremeno rekao – ovakav pristup braka nije za svakog. U nastavku vam donosimo popis osoba koje vole primati goste ispod svoje plahte, ko u tome uživa i nakon tri decenije braka, a kome je ovakav odnos uništio ljubavnu vezu.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Glumački par Smith u braku je već 25 godina pa ne čudi podatak da ga s vremena na vrijeme vole začiniti seksualni život. No, često u tome i pretjeraju, a o njihovom otvorenom braku pisali su gotovo pa svi svjetski mediji. Jada je jednom prilikom u The Oprah Winfrey Showu otkrila da Will može slobodno biti s drugom ženom, sve dok se nakon toga može pogledati u ogledalo. Ipak, Will je priznao kako njihov pristup braku nije za svakoga.

“Dali smo jedno drugome povjerenje i slobodu, ali smo uvjereni kako svako od nas mora pronaći vlastiti put. Brak za nas ne može biti zatvor. Ne preporučujem nikome ovaj put. Dali smo jedno drugome slobodu i vjerujemo jedno drugom. Za mene su slobode koje smo dali jedno drugome najviši oblik ljubavi”, poručio je Smith.

Will i Jada nedavno su iskreno razgovarali o trenutku kada je glumica imala seksualne odnose s tada 27-godišnjim pjevačem Augustom Alsinom, inače prijateljem njihovog sina. Glumac je tada izjavio za medije kako njegova supruga nije jedina koja se upustila u seksualne odnose izvan njihovog braka.

Julia Louis-Dreyfus i Brad Hall

Bivša zvijezda ‘Seinfelda’, Julia Louis-Dreyfus i njen suprug Brad Hall ljubavnu vezu započeli su na fakultetu, a vjenčali su se 1987. godine. Već decenijama  se po Hollywoodu priča kako ovaj bračni par često uživa u swingerskim orgijama, a tajna njihovog dugogodišnjeg braka je upravo u tome što godinama žive u otvorenoj vezi te osim mijenjanja partnera, Julia i Brad smiju biti u vezama s drugim partnerima, ali o tome prethodno moraju obavijestiti supružnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld)

Pink i Carey Hart

Otvoreni brak probali su i Pink i Carey Hart, ali ipak u tome nisu najbolje plivali pa su odlučili krevet sačuvati samo za njih dvoje. Navodno su godinama imali trzavice u braku te su ga pokušali oživjeti otvorenom vezom, ali to nije ispalo onako kako su očekivali. Pjevačica i motociklist shvatili su da ne mogu gledati jedno drugog sa stranicima pa su odlučili prekinuti eksperiment s obzirom na to da im je ljubomora zbog ‘izleta u tuđi krevet’ gotovo uništila brak.

Demi Moore i Ashton Kutcher

Nakon dva propala braka, uključujući onaj s Bruceom Willisom s kojim je dobila tri kćeri, Demi Moore je bila u braku s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom. Par je zajedno proveo devet godina, a tek nakon što su se razveli u javnost su procurile informacije koje su zgrozile javnost. Slavni dvojac imao je problema s alkoholom, psihičkim i fizičkim nasiljem, ali i orgijanjem. Navodno su nepoznate djevojke bivšim supružnicima bile čest gost u krevetu, ali niti to im nije uspjelo spasiti brak koji je pukao 2011. godine.

Megan Fox i Brian Austin Green

Iako ni ovaj par više nije zajedno, dugo se šuškalo da su tijekom braka imali dogovor da smiju spavati s drugim ljudima. No, onda je procurila informacija kako samo glumica Megan Fox smije imati seksualne odnose s drugim muškarcima dok je Brianu Austinu Greenu naređeno da mora ostati vjeran!

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti