Holivudski par zgrozio javnost higijenskim navikama: Mila Kunis i Ashton Kutcher otkrili zašto ne kupaju djecu

Piše: Redakcija

Ashton Kutcher i Mila Kunis šokirali su obožavatelje kada su priznali da svoju djecu ne kupaju redovno, kao i da ne koriste sapun. Neki bi rekli da se u 21. stoljeću, pogotovo kada ste holivudska zvijezda, ne treba postavljati pitanje čistoće i higijene, međutim, očito je da ne misle svi tako.

U slučaju slavnog para – Mile Kunis i Ashtona Kutchera, bivšeg supruga Demi Moore, očito je da vrijedi sljedeće pravilo – tek kada se vidi da ste prljavi, onda se koriste sapun i voda. Zapravo, samo voda. Sapun, samo po potrebi.

Naime, glumački par pojavio se nedavno u novoj epizodi podcasta ‘Stručnjak iz fotelje’ koji vode kolege Dex Shepard i Monica Padman, a ono što su podijelili s njim ostavilo je njihove obožavatelje bez teksta.

Nakon što je Padman izjavio da svakodnevno korištenje sapuna čini da koža gubi prirodna ulja, Ashton i Mila istaknuli su da se slažu s takvim stavom te da se u njihovoj kući svaki dan pere samo ono što je potrebno.

-Nisam imala toplu vodu dok sam odrastala pa se sigurno nisam puno tuširala, rekla je Mila Kunis i dodala da njihova djeca Wyatt (6) i Dimitri (4) nisu klinci koji se redovno kupaju.

-Nisam bila roditelj koji kupa novorođenče, nikad, dodala je glumica.

Ashton je dodao: Ako vidim prljavštinu na njima, okupat ću ih. Inače, nema smisla. Znte li šta je ušteda vode i sredstava za higijenu?!’

Par je također istaknuo kako izbjegavaju korištenje sapuna te da uglavnom koriste prirodne alternative.

Fanovi su, očekivano, bili u potpunom šoku, iako je bilo i onih koji su se složili sa stilom života popularnog para.

Izvor: Story.hr

Pročitajte još