Proslavila se kao Violeta u “Boljem životu”, a sada je priznala šta je sve postigla zahvaljujući seriji

Piše: S.P.

Lidija Vukičević u televizijskoj seriji ”Bolji život” glumila je Violetu, a na temelju nje postala seks simbol Srbije.

Iako se serija krenula emitirati u 80-ima, a Lidija je tad bila vrlo mlada, sve do danas mnogi kažu da se nije puno promijenila izgledom.

U intervjuu za Blic Lidija je rekla: ”Od honorara u seriji “Bolji život” ja sam napravila kuću u Golupcu. Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu”.

S obzirom na popularnost serije, Lidija je samo nizala daljnje uspjehe, a u svom životu bavila se i politikom te 5 godina bila zastupnica u Parlamentu Srbije.

Od serije je prošlo više od 30 godina, ali Vukičević je i dalje lijepa kao u svojoj mladosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

I dok se mnoge njene kolegice podvrgavaju plastičnim operacijama, Lidija je opovrgnula takve izjave o sebi.

– Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospješuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja njegujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade djevojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku, započela je Lidija nedavno o svom izgledu.

– Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom, nastavlja pa se osvrće i na izgled svoje kose, zuba i noktiju.

– Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrđava. Obrve ne čupam, kao što se može primjetiti. Imam svoje nokte, ne volim umjetne. Zubi su, također, moji. Nikada nisam željela da stavljam navlake i da imam neprirodno bijele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva mjeseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala bjelinu zuba.

 

Pročitajte još