Kamere ulovile suprugu Willa Smitha tokom incidenta na Oscarima, njena reakcija začudila je javnost

Piše: Redakcija

Jada Pinkett Smith snimljena je u trenutku kada je njen suprug Will Smith udario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara, a njena reakcija je naišla na kritike javnosti.

Fizički obračun glumca Willa Smitha s komičarem Chrisom Rockom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara sve ostalo bacio je u drugi plan, a o incidentu se već danima ne prestaje pričati.

Nakon što se Chris našalio na račun ćelavosti Willove supruge Jade Pinkett Smith, ne znajući za njenu borbu s alopecijom, glumac se popeo na pozornicu i komičaru opalio šamar, a zatim mu je i žestoko zaprijetio da više ne spominje njegovu ženu.

Sada se na TokToku pojavio video koji pokazuje kako se u trenutku incidenta ponašala Jada, a njezina reakcija je začudila i razljutila javnost.

@justinunsworth1 #oscars #oscarserraofficial #chrisrock #willsmith #fyp #tiktok #foryoupage ♬ original sound – Justin Unsworth

“Šta je smiješno, Jada?” zapitali su se mnogi ispod snimke na kojoj se jasno vidi kako se Jada smije dok njen suprug udara komičara.

Društvenim mrežom kruži još jedan video Jade koji je snimljen prije dodjele i u kojem ona govori kako joj ne smetaju komentari na račun njene obrijane glave jer je ona zadovoljna samom sobom, zbog čega su je prozvali i licemjernom.

Ona o svemu tome šuti, a na Instagramu se nakon Oscara oglasila samo misterioznom objavom u kojoj je napisala: “Ovo je sezona zacjeljivanja i tu sam zbog toga”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti