Keanu Reeves će se zaručiti? Paparazzi ga uhvatili kako kupuje prsten

Piše: S.P.

Glumac dosad nije bio u braku, a sada je napokon, čini se, spreman zaprositi svoju djevojku koja 4. aprila slavi rođendan. Izvori navode kako je Keanu u zlatari proveo oko 40 minuta i dobro pregledao potencijalni nakit

Kanadski glumac Keanu Reeves (57) potaknuo je glasine o zarukama nakon što su ga paparazzi ‘uhvatili’ kako kupuje prsten u jednoj zlatari u Los Angelesu. Sve to uslijedilo je nakon četiri godine veze s umjetnicom Alexandrom Grant (48), piše Daily Mail.

Naime, glumac dosad nije bio u braku, a sada je napokon, čini se, spreman zaprositi svoju djevojku koja 4. aprila slavi rođendan. Izvori navode kako je Keanu u zlatari proveo oko 40 minuta, a zajedno s njime bila je i prodavačica. Prstenje u toj draguljarnici, navodno je, ukrašeno smaragdom, tanzanitom te ostalim poludragim kamenjem.

 

Glumac je došao motociklom, a nosio je crnu jaknu na kojoj, čini se, piše ‘Oscar by Alpine Stars’, traperice te smeđe cipele. Cijelu ovu ležernu kombinaciju upotpunio je sivim šalom te sunčanim naočalama. 

Inače, Reeves i Alexandra u vezi su od 2018. godine, a svoju su vezu otkrili godinu kasnije kada su zajedno prošetali crvenim tepihom. Pojavili su se u Muzeju moderne umjetnosti u Los Angelesu, a da nemaju više što skrivati dokazali su i veselo pozirajući fotoreporterima neodvajajući se jedno od drugog. Izgledao je ponosno što je sa njim žena koja je ‘zarobila’ njegovo srce.

Izvor: 24sata.hr

(S.P.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti