Stručnjaci tvrde da je Jada Pinkett Smith ’emotivna manipulatorica’ i maltretira Willa

Piše: Redakcija

Will Smith i Jada Pinkett Smith od dodjele Oscara, koja se održala u nedjelju, glavna su tema svih medija.

Nakon što je glumac Will Smith na dodjeli Oscara ošamario komičara Chrisa Rocka zbog toga što je uvrijedio njegovu suprugu, ponovno su se mediji i društvene mreže zainteresirali za njihov nesvakidašnji odnos i brak.

Par je 2020. godine u epizodi Red Table Talka, emisije koju je vodila Jada, i u kojoj su oboje gostovali, razgovarali o njenoj aferi s Augustom Alsinom, mladim reperom koji je bio prijatelj njihovog sina Jadena.

Supružnici su otkrili mnoštvo detalja, između ostalog i da su u vrijeme njene veze s reperom bili razdvojeni. Jada je u emisiji izjavila kako je htjela pomoći reperu te da je i ona sama u to vrijeme bila u lošem psihičkom stanju.

– Htjela sam se osjećati dobro. Predugo se nisam osjećala tako dobro. Htjela sam mu pomoći, a tako pomoći i sebi, priznala je suprugu. Na kraju emisije zaključili su da je njihova veza toksična te su izjavili: ‘Loš brak do kraja života.’

Nakon incidenta na Oscarima mnogi su komentirali kako je upravo Jadina reakcija na šalu Chrisa Rocka potaknula Willa da nasrne na komičara što je navelo stručnjake za govori tijela i psihologe da analiziraju njihov razgovor iz 2020. godine.

Neki su zaključili da je Jada ’emotivna manipulatorica’ te da Will trpi psihičko maltretiranje, dok neki kažu da je ovdje riječ o disfunkcionalnom braku.

Podsjetimo, njihov dvoje imaju otvoreni brak što je Smith priznao prošle godine u intervjuu za GQ.

– Ona je odrasla na drukčiji način od mene. Imali smo nekoliko dugih rasprava o tome što je savršena veza. Šta je idealno ponašanje za parove? Najduže razdoblje naše veze svelo se na monogamiju, ali nismo je smatrali jedinim savršenim odnosom, izjavio je Smith.

– Dali smo jedno drugome povjerenje i slobodu. Brak ne može biti zatvor za ikoga od nas. Nikome ne predlažem da krene putem kojim smo mi krenuli, ne preporučujem ovaj izbor nikome, ali iskustva kroz koja smo mi prošli, i naša sloboda i bezuslovna podrška koju smo dali jedno drugome, nama su donijeli samo blagodati. Za mene je to najviša definicija ljubavi, dodao je.

Zajedno imaju dvoje djece, sina Jadena (23) i kćer Willow (21) i u braku su od 1997. godine.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još