Slavna ljepotica nakon porođaja se brzo vratila u top formu, a zadnjim izdanjem izazvala je totalnu pometnju

Piše: Redakcija

Emily Ratajkowski pojavila se na Vanity Fair Oscar partyju u izdanju u kojem je istaknula svoje slavne adute.

Manekenka i glumica Emily Ratajkowski propustila je Oscare, ali zato je zablistala na Vanity Fair Oscar partyju, gdje se svojim izdanjem pobrinula da je svi primijete.

Emily je u ovoj prigodi odlučila istaknuti svoj raskošni dekolte, ali i manekensku liniju koju je povratila brzo nakon prođaja.

Izdanjem se pohvalila i na Instagramu gdje su je proglasili božicom ljepote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Milioni njenih pratitelja na Instagramu nerijetko komentiraju kako im nije jasno da tako dobro izgleda nakon porođaja, no Emily sve ignorira te ide svojim putem.

– Naravno da mlade djevojke žele postići moć na račun svog izgleda. Na taj način imaju kontrolu o svemu što bi se dogodilo u bilo kojem slučaju ako si javna osoba, rekla je nedavno u intervjuu za Guardian.

O svemu je progovorila i u knjizi “My Body”, u kojoj je prepričala i neugodno iskustvo koje je doživjela na snimanju spota “Blurred Lines”.

Emily je prošle godine na svijet donijela sina Sylvestera Apolla Beara te je nedugo nakon porođaja potpuno vratila svoju slavnu liniju. Ratajkowski je tokom trudnoće, kao i prije nje, često pozirala potpuno gola, zbog čega se opet našla na meti kritika. Od 2018. godine je u sretnom braku s glumcem Sebastianom Bearom, a njemu ne smetaju njene golišave fotografije, štoviše nekad i on sam pozira s njom u razgolićenim izdanjima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti