Nakon incidenta pala je drastična odluka: Will Smith napustio je filmsku Akademiju

Piše: S.P.
Glumac Will Smith napustio je američku Akademiju filmskih umjetnosti i nauka nakon što je na dodjeli Oscara ošamario komičara Chrisa Rocka, piše Variety

– Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni radi svog izvanrednog rada, stoji u izjavi glumca.

– Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatit ću sve buduće posljedice koje će Odbor smatrati prikladnima, dodao je, priznajući da je njegov čin zasjenio samu Akademijinu dodjelu nagrada.

– Popis onih koje sam povrijedio je duga i uključuje Chrisa, njegovu porodicu, mnoge moje drage prijatelje i voljene, sve prisutne i svjetsku publiku kod kuće, napisao je Smith.

On je na 94. dodjeli Oskara ošamario komičara Chrisa Rocka, voditelja ceremonije, nakon što se našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett i toga što ona zbog alopecije nema kosu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti