Demi Moore ima novog dečka, a ova bivša djevojka tješila ju je nakon poniženja na koja ju je tjerao Ashton Kutcher

Piše: Redakcija

Dok se njena porodica suočava s teškom dijagnozom njena bivšeg supruga Brucea Willisa (67), Demi Moore (59) ima podršku svog novog dečka.

Kako piše Page Six, glumica je nekoliko mjeseci u vezi sa švicarskim kuharom i vlasnikom restorana Eleven Madison Park u New Yorku, Danielom Hummom (46).

– Jako su zagrijani jedno za drugo u ovim trenucima. Daniel radi duge, teške sate u svom restoranu, ali svejedno često uzima slobodnog vremena kako bi mu se Demi pridružila ondje na romantičnim večerama, ispričao je izvor.

Humm je poznati chef i njegov restoran Eleven Madison Park, koji ima jelovnik bez mesa, je dobio pet zvjezdica od uglednog The New York Timesa i osvojio prvo mjesto na listi najboljih svjetskih restorana 2017. Kako su pisali američki mediji, kuhar je 2019. u tajnosti bio u vezi s Laurene Powell Jobs, udovicom milijardera Stevea Jobsa. Nije poznato kada su prekinuli.

Moore iza sebe ima tri braka. S Freddyjem Mooreom bila je od 1980. do 1985. godine, s Willisom od 1987. do 2000. godine te zajedno imaju tri kćeri, a s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom od 2005. do 2013. godine.

S Bruceom je i dan danas u bliskim odnosima, kao i s njegovom sadašnjom suprugom, dok je Ashtona više puta optužila za jako ružne stvari – od višestruke prevare, prisiljavanja na seks u troje do toga da ju je ostavio jer mu nije mogla roditi dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Demi u svojim memoarima tvrdi i kako je Ashton tražio od nje da mokri po njemu, a ta pikanterija izazvala je opću pomutnju u javnosti.

– Bilo je tako ponižavajuće i odvratno, još uvijek imam traume zbog naše veze, rekla je glumica. Moore i Kutcher krenuli se viđati 2003. godine nakon što su se upoznali na večeri sa zajedničkim prijateljima, a dvije godine nakon su stali pred oltar. Službeno su se razveli 2013. godine.

Ipak, posljednjih godina se pisalo da je Demi u vezi s 13 godina mlađom srbijanskom kostimografkinjom Mašom Mandžukom. Nije poznato kad su se i kako su se Demi i Maša upoznale, no prvi put su viđene zajedno 2014. kad su obje posjetile umjetničku izložbu fotografa Briana Bowena Smitha u Los Angelesu.

Četiri godine kasnije snimljene su u losanđeleškom naselju Los Feliz kako se zabavljaju s Mašinom kćerkicom, nakon čega su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi te se pričalo kako njih dvije zajedno odgajaju dijete.

Maša je pretprošle godine i čestitala rođendan Demi na Instagramu. ‘Sretan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na tih devet godina koliko si u mom životu’. Mnogi su to shvatili kao konačnu potvrdu da su njih dvije u vezi već devet godina.

Maša je, inače, rođena u Srbiji, ali živi u New Yorku gdje je i završila studij, te započela uspješnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je kao kostimografkinja u showu ‘Top model’, a i na brojim filmskim setovima među koje spada Oscarom nagrađeni ‘La La Land’. Također je suvlasnica modnog Brenda ‘Anda&Masha’, te je surađivala s brojnim slavnim ženama poput Rihanne, Anne Hathaway, Drew Barrymore i Alicije Keyes.

Rođena je u 1975. godine što znači da je od Demi Moore mlađa 13 godina. Poznato je da ima kći Rumi koju je dobila iz veze sa srbijanskim umjetnikom Bogomirom Doringerom.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti