Muškarac me zlostavljao, ucjenjivali su me da s 15 izgubim nevinost: Miljenik žena imao djetinjstvo iz pakla

Piše: Redakcija

Danas je Matthew McConaughey jedan od najplaćenijih i najcjenjenijih glumaca. Na putu do slave, Matthew je prošao sve, a svojevremeno je otkrio da je kao tinejdžer bio zlostavljan i ‘ucjenjen’ seksom.

Također je naveo da je od njega zatraženo da izgubi nevinost sa samo 15 godina. U svojim memoarima ‘Greenlights’ poznati glumac je napisao:

‘Prvi put su me ucijenili seksom kad sam imala 15 godina. Bio sam sigurna da idem u pakao zbog predbračnog seksa. Muškarac me zlostavljao kad sam imao 18, napao me i onesvijestio me u stražnjem dijelu kombija’, otkrio je poznati glumac koji do tada nije pričao o ovom užasnom iskustvu.

Matthew McConnaughey bio je zlostavljan s 18 godina

Unatoč ovom jezivom događaju, Matthew tvrdi da se nikada nije osjećao kao žrtva.

‘Nikad se nisam osjećao kao žrtva. Imam puno dokaza da se svijet ujedinio da me usreći’, rekao je.

Iako otac troje djece prije nije govorio o incidentima, McConaughey je u prošlosti javno podržavao dobrotvorne organizacije za pomoć žrtvama seksualnog zlostavljanja.

U knjizi McConaughey također piše o šokantnom otkriću da je njegov otac umro ‘dok je doživljavao orgazam’ tokom spolnog odnosa sa svojom suprugom, glumčevom majkom.

U odlomku objavljenom u časopisu People, naveo je:

‘On je bio moj otac. Nitko i ništa ga nije moglo ubiti. Osim moje majke. Uvijek je govorio meni i mojoj braći: ‘Momci, kad odem, vodit ću ljubav s vašom majkom’, i to se dogodilo. doživio je srčani udar kada je dosegao svoj vrhunac.’

Inače, ‘Greenlights’ je jedna od najprodavanijih knjiga u posljednjih 10 godina, što ni sam glumac nije očekivao kada ju je objavio.

Otac Matthewa McConaugheya preminuo je tijekom seksa s njegovom majkom

McConaughey je rođen 1969. u gradiću Uvaldeu u Teksasu. Njegova majka, Mary Kathleen, bila je spisateljica i učiteljica, a njegov otac Jim bio je lokalni naftni biznismen koji se nakon srednje škole gotovo profesionalno bavio američkim nogometom.

‘Najmlađi sam od trojice braće i sin sam roditelja koji su se dva puta rastali i tri puta vjenčali jedno s drugim’, napisao je glumac.

Iako je nekoliko puta u svojoj biografiji istaknuo da jako voli svoje roditelje, priznao je i da je bilo teško odrastati u nezdravom okruženju. Turbulentan odnos svojih roditelja dočarao je u svojoj biografiji kroz nekoliko primjera.

Sjetio se jedne večeri kada je imao samo pet godina i kada je njegov tata tražio još jednu porciju krompira za večeru.

Matthew McConaughey imao je teško djetinjstvo

‘Jesi li siguran da želiš još, debeli?’ upitala je njegova mama njegova oca u to vrijeme, a ona ga je nastavila rugati zbog njegove težine, a Matthew i njegova braća znali su da se sprema nešto loše.

‘Tata je prevrnuo cijeli stol, ustao i krenuo prema mami, a ona je odmah otrčala zvati policiju’, napisao je. Stvari su se tada pogoršale jer je njegov otac pritisnuo mamu o zid, a ona ga je udarila slušalicom u lice i razbila mu nos.

Zatim je opisao njihovu borbu u kojoj je ona imala nož u ruci, a on bocu kečapa. Na kraju su oboje bili prekriveni kečapom i krvlju, dok su se Matthew i njegova braća skrivali iza kauča.

‘Pali su na koljena na kuhinjski pod, koji je bio prekriven kečapom i krvlju… i počeli voditi ljubav’, prisjetio se glumac u svojoj biografiji.

‘Tako su se moji roditelji voljeli’, zaključio je. Knjiga, koja je otkrila nepoznate detalje o životu slavnog glumca, nastala je nakon 52 dana izolacije u pustinji u Teksasu.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti