Nakon višemjesečnih napada na Kim, Kanye odlučio potražiti psihološku pomoć

Piše: Redakcija

Reper Kanye West konačno je obećao da će potražiti pomoć nakon što je mjesecima putem muzičkih tekstova i optužbi na društvenim mrežama napadao bivšu suprugu Kim Kardashian i njenoga novog dečka Petea Davidsona.

Kim Kardashian boards a boat with a beaming Pete Davidson during Bahamas  getaway | Daily Mail Online

Od početka godine pokazalo se da je Kanye sve više frustriran što ga je Kim napustila i počela izlaziti s komičarem Davidsonom. Ipak, čini se kako će Kanye, koji se bori s bipolarnim poremećajem, sada doista pokušati promijeniti svoje ponašanje. Naime, izvor je kazao za Page Six da je Kanye obećao Kim da se neće više pojavljivati u javnosti niti objavljivati uznemirujuće riječi na društvenim mrežama te kako će otići negdje i pokušati ozdraviti.

Kanye West has been suspended from Instagram

“U ovom trenutku Kanye je predan zdravom saroditeljskom odnosu s Kim i fokusiran je na podizanje njihove prekrasne djece”, kazao je izvor i dodao da “nije još jasno planira li West otići u ustanovu za liječenje, s obzirom na to da je ostao u Los Angelesu kako bi bio sa svojom djecom.”

Podsjećamo, Kim i Kanye roditelji su osmogodišnje kćeri North, šestogodišnjeg sina Sainta, četverogodišnje kćeri Chicago i dvogodišnjeg sina Psalma. Izvješća da će Kanye poraditi na sebi stigla su nakon što su se pojavile špekulacije da Kim planira izbaciti West iz svog prezimena i ugasiti brend KKW Fragrance – koji je nazvan po njezinim inicijalima Kim Kardashian-West.

Izvor: Index.hr

(L: M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti