Ana Bučević progovorila o novom mužu: Željela sam da bude Srbin i da je već bio u braku

Piše: I.J.

Ana Bučević, motivaciona govornica, na svom je YouTube kanalu “Safari duha” objavila video u kojem se raspričala o svojoj vezi sa sadašnjim suprugom Markom Nikolićem, kojeg je upoznala na jednom njenom seminaru. Kao i Ana, i Marko iza sebe ima još jedan brak. Oboje su iz tih odnosa izašli prije nego što su se upoznali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💕Ana Bučević Nikolić 💕 (@safariduha)

-Onoga trenutka kada sam se razvela, nije mi pamet palo partnerstvo. Još uvijek neću javno reći koji je točno razlog moje rastave, iz poštovanja prema mome sinu koji još uvijek treba doći do pravih odgovora, do istine. Važnije mi je imati poštovanje prema njemu i biti majka koja će mu mudro i polako pomoći da spozna što se dogodilo, da sam dođe do nekih odgovora, ispričala je Ana koja je kasnije ipak željela upoznati nekog novog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💕Ana Bučević Nikolić 💕 (@safariduha)

Ispričala je kako je željela da njezin novi partner bude Srbin, da je dvije, tri godine mlađi, ali i da ima iskustvo braka i djece te da bude i glazbenik. Za taj “popis” je znala njezina sestra Nada, kod koje je Marko bio na listi čekanja za coaching.

-Nakon dvije godine Nada šalje Marku poruku. ‘Dragi Marko, znaš da se sve događa u najbolje vrijeme, isprike što se ranije nisam mogla javiti, ako želiš, imam mjesto za tebe'”, rekla je. Ona je u to vrijeme bila posvećena poslu i djeci, s nakanom da će uskoro iseliti iz Splita.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💕Ana Bučević Nikolić 💕 (@safariduha)

-Bilo je to Valentinovo, deset sati navečer. Ležim u krevetu i napišem ‘svemire, spremna sam da me iznenadiš’. U 22:15 stiže poruka od Nade. Nada zna za moj popis. Rekla je kako je nakon razgovora s Markom bila neko vrijeme u tišini i nije mogla izbaciti tu misao iz glave nas dvoje kao ‘matching’ para.

Kako to nikad nije napravila, rekla mi je kako nije mogla živjeti sa sobom a da mi to ne kaže: ‘Ja moram vama reći da ste jedno za drugo’. Rekla mi je: ‘Jučer sam imala coaching s tvojim muškarcem iz Vortexa'”, ispričala je Ana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💕Ana Bučević Nikolić 💕 (@safariduha)

Dodala je kako su se nakon deset dana sreli na njenom seminaru te su se tada prvi put poljubili.

Podsjećamo, Ana Bučević udala se za srbijanskog muzičara Marka Nikolića početkom februara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti