Nakon što je nestala s društvenih mreža Putinova navodna kćer uživa u luksuznoj vili od 2,5 miliona KM

Piše: Redakcija

Iako službeno ima dvije kćeri, navodno je plod njegove ljubavi sa Svetlanom Krivonogih 18- godišnja Luiza Rizova. Svetlana je nekada bila čistačica, a danas je vlasnica banke i milionerka.

Ruski predsjednik Vladimir Putin nakon razvoda od supruge Ljudmile nije govorio ima li novu ljubav, već godinama se priča o njegovim izvanbračnim aferama. Iako službeno ima dvije kćeri, navodno je plod njegove ljubavi sa Svetlanom Krivonogih 18- godišnja Luiza Rizova. Svetlana je nekada bila čistačica, a danas je vlasnica banke i milionerka. Nakon ruske invazije na Ukrajinu, Luiza je na svom Instagram profilu dobila brojne ružne komentare.

Na toj društvenoj mreži pratilo ju je 84.000 ljudi, no posljednjih nekoliko mjeseci prije brisanja profila rijetko je javno objavljivala na Instagramu pa su mnogi sumnjali kako joj je upravo Putin zabranio da bude aktivna. Trolovi su joj ispod fotografije iz novembra 2021. poručili da je ”kći ubojice, ratnog zločinca, psihopata i narkomana”, a mnogi su je osuđivali što uživa u luksuznom životu dok njen otac uzrokuje tragediju.


Nakon što je nestala s društvenih mreža nije bilo poznato gdje se nalazi, no kako prenosi britanski Mirror vratila se na luksuzno imanje u Sankt Peterburgu. Prije ruske invazije i sankcija vrijednost imanja bila je  preko 2,5 miliona KM. Prostrana vila ima 1.312 kvadrata, a nalazi se u elitnom dijelu grada- Fontanka 76.

Njena je lokacija navodno otkrivena nakon što je Oleg Jemeljanov, povezan sa zatvorenim oporbenim čelnikom Aleksejem Navaljnim, analizirao hakirane zapise ‘Yandex Fooda’ nakon što je Luiza u svoje luksuzno imanje naručivala hranu. Podsjetimo, sumnju da je Luiza Putinova tajna kći iz izvanbračne veze prvi je iznio jedan nezavisni medij u Rusiji kojem su vlasti kasnije zabranile rad. Luizina majka nikad nije govorila u javnosti o ocu svoje kćeri, a ni Putin se nije oglašavao na glasine o ovoj navodnoj aferi, dok je Luiza samo jednom prilikom u intervju za rusku GQ rekla kako možda sliči Putinu u mladim danima, ali da je to jedino što ih povezuje.

Izvor: vecernji.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti