Kourtney Kardashian i Travis Barker tajno se vjenčali u Las Vegasu

Piše: Redakcija

Za razliku od svojih mlađih sestara, najstarija Kardashianka Kourtney (42) u tajnosti se vjenčala s bubnjarom Travisom Barkerom (46), prenosi TMZ.

Nakon što su razmjenjivali nježnosti na crvenom tepihu Grammyja, reality zvijezda i bubnjar benda Blink-182, zaputili su se u Las Vegas i pred Elvisovim imitatorom, u društvu fotografa i osiguranja zavjetovali se na vječnu ljubav.

94th Academy Awards - Oscars Arrivals - Hollywood

Par je navodno ušetao u kapelicu oko 1.30 sati ujutro s dozvolom za brak, koju su predočili vlasniku kapelice.

Par je u traileru za novi Kardashian reality projekt ‘The Kardashian on Hulu’ potvrdio da žele dijete, a zbog Kourtneyine crne uske  haljine na Grammyjima, u kojoj se isticao ‘trbuščić’, obožavatelji nagađaju da se zbog toga par odlučio na brzinsko vjenčanje u Las Vegasu.

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 27 Mar 2022

Kourtney je ovo prvi brak, a iz dugogodišnje veze s reality zvijezdom Scottom Disickom ima troje djece. Travis iza sebe ima dva braka i dvoje djece. Scott je nekoliko puta zaprosio Kourtney, ali zbog njegovog alkoholizma i nevjere se nisu vjenčali.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti