Komičarka otkrila: Ovu šalu zabranili su mi da ispričam na dodjeli Oscara

Piše: Redakcija

Komičarka Amy Schumer na ovogodišnjoj je dodjeli Oscara imala monolog na bini, malo prije nego što je Will Smith ošamario Chrisa Rocka zbog šale o Jadinoj obrijanoj glavi.

Ako ste mislili da je Rockova šala uvredljiva, vjerovatno će vas iznenaditi kad čujete šalu koju je Schumer htjela ispričati na bini, ali su joj organizatori Oscara to zabranili.

“Čak ne znam šta bih rekla o dodjeli Oscara”, rekla je, kako prenosi Vanity Fair. “Stvarno ne znam šta bih rekla. Organizatori su uložili veto i na mojih nekoliko šala.”

“Jedna od njih je trebala biti: ‘Ne gledaj gore’ naziv je filma? Bolje bi bilo ‘ne gledaj niz cijev sačmarice Aleca Baldwina'”, otkrila je.

Također je dodala da su joj zabranili da ispriča šale o Joeu Roganu i optužbama za seksualno zlostavljanje protiv Jamesa Franca. Ubrzo nakon ceremonije Schumer se oglasila na Instagramu kako bi pohvalila Chrisa Rocka zbog reakcije nakon Willovog šamara.

“Još uvijek sam traumatizirana”, napisala je u objavi koju je u međuvremenu izbrisala. “Volim svog prijatelja Chrisa i mislim da je to podnio kao profesionalac”, zaključila je.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još