Otac Jelene Karleuše otvorio nalog na Instagramu, otkrio nepoznate detalje o sebi i zapratio samo jednu osobu

Piše: Redakcija

Na Instagram, najpopularniju društvenu mrežu, stigao je i otac jedne od najvećih muzičkih atrakcija na ovim prostorima, Jelene Karleuše.

Dragan Karleuša uvijek je bio pomalo misteriozan, što je i logično s obzirom na profesiju kojom se bavio. Iako je interesovanje javnosti za njega bilo veliko zahvaljujući prije svega Jeleni, nikada se nije pretjerano eksponirao. No, virtuelnom izazovu ni on nije mogao da odoli.

Upravo je otvorio nalog na Instagramu i u opisu profila otkrio neke nepoznate detalje o sebi. Osim zanimanja – da je policajac u penziji, pored njegovog imena stoji i da je nekadašnji bubnjar, sportista, morski i riječni vuk, Adadžija, tata i deda.

Interesantno je da prati samo jednu osobu. To je, pogađate, njegova kćerka. Ali, vjerujemo da će ih uskoro biti još, bar članova najbliže porodice.

Izvor: Hellomagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti