Zorannah obezbjeđenje izbacilo iz tržnog centra

Piše: Azra

Blogerica Zorana Jovanović Zorannah, prije nekoliko dana, izbačena je iz jednog tržnog centra zbog ponašanja njenog kućnog ljubimca.

– Blogerica je bila dobro raspoložena, što se ne može reći za njenog psa. On je konstantno lajao i režao, a to je nerviralo ostale kupce u radnji. Njoj je u jednom trenutku prišao momak iz obezbjeđenja i zamolio je da smiri psa ili da ga neka od njih dvije izvede napolje, nakon čega se ona izvinila i rekla da će ga smiriti – priča izvor, pa nastavlja:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

– Pas je i dalje lajao i cvilio, ali je pravi skandal nastao kad je kuče obavilo veliku nuždu, i to nasred radnje. Svi su bili šokirani, dok se Zorannah smijala. Jedna od radnica u butiku odmah je alarmirala obezbjeđenje, koje je istog trenutka zamolilo blogerku da pokupi izmet. Tada se iznervirala, jer su je svi gledali, pa je bijesno poručila da nema kesicu. Odmah su došle i čistačice i sve sredile u radnji – završava izvor.

Da se ovaj incident i desio, potvrdila je i sama Zorannah u svom posljednjem videu, ali ne otkrivajući detalje istog.

– Izbacili su nas iz butika jer Aspen nije bio dobar. Nije ga mamica naučila lijepom ponašanju – rekla je blogerka u malo boljem raspoloženju nego što je izašla iz radnje.

Izvor: Vijest online

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti