Vlasnice najskupljih cipela: Jedne Karleušine čizme koštaju kao pristojan automobil

Piše: L. M.

Da su ženama cipele uglavnom najveći modni fetiš, pokazale su mnoge poznate dame, a mi vam izdvajamo one koje su platile nevjerovatne iznose da bi na nogama imale brendirane i moderne potpetice.

Severina

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Severina važi za jednu od najbolje obučenih slavnih dama. Upravo zato ne žali novce na skupocjene cipele. Za Gucci crne kožne papuče Severina je iskeširala 750 eura.

Tamara Kalinić

Štikle modne kuće “Versace” potpuno su osvojile neke od najstilizovanijih dama, a pored pop zvijezde Jelene Karleuše, od koje se očekuje da isprati najveće trendove, izborom istih cipela oduševila je i influenserica Tamara Kalinić.

Influenserica je izabrala jarko žute, dok je Jelena nosila pomenuti modni komad, ali pink boje.

Tamara je ove cipele nosila prošle jeseni na sedmici mode u Milanu, a cijena ovih cipela iznosi 1.090 eura.

Sofija Milošević

Poznata manekenka i vjerenica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević na svom Instagram profilu pohvalila se novim parom sandala popularnog i veoma skupocjenog brenda.

U pitanju je brend “Amina Muaddi”, a model koji je Sofija odabrala za sebe pripada ekskluzivnoj kolekciji, a cijena je, u skladu sa tim, paprena.

Model nosi ime “Rainbow Embellished Gladiator Sandal” i košta čak 1.950 dolara, odnosno 1.772 eura.

Jelena Karleuša

Pop zvijezda Jelena Karleuša poznata je po istančanom ukusu za modu, ali i ljubavi prema skupocjenim odijevnim predmetima i obući.

Iako smo od nje već navikli da za obuću izdvaja minimalno 1.000 eura, jednom prilikom uspjela je da šokira javnost cijenom svojih potpetica.

Naime, Jelena je 2017. godine kupila čizme brenda “Saint Laurent”, koje su koštale čak 8.000 eura.

Čizme su posute bijelim kristalima, a cijenu je diktirala i unikatnost, jer je izrađeno svega 20 pari ovog modela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti