Više nije ista žena: Glumica Sofija Rajović odlučila da promijeni lični opis poslije udaje

Piše: Azra

Kratki takozvani “bob”, koji je proslavila čuvena urednica magazina Vogue Ana Wintour, godinama unazad omiljeni je trend žena svih uzrasta, a upravo taj stil oblikovanja i šišanja kose je nova frizura Sofije Rajović.

Mlada glumica nedavno se udala, što joj je bio povod da raskrsti s ranijim navikama pa i starom frizurom, a njeni fanovi i pratitelji na “Instagramu” ovaj njen potez pozdravili su lijepim komentarima. Mnogi su spomenuli da su joj sada još više oči i usne došle do izražaja, kao i da se na njenom licu vidi određena doza ozbiljnosti i zrelosti, što također dolazi i s bračnim dužnostima.

Sofija važi za jednu od ljepših glumica u regionu, te se nije ni dovodilo u pitanje da li će joj ovaj tip frizure stajati, osim toga zadovoljna je što je lak za održavanje i oblikovanje u kućnim uslovima.

Frizura Sofije Rajović bit će zasigurno hit i ovog proljeća, posebno tokom ljetnjih dana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti