Prve fotografije sa vjenčanja Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz

Piše: Azra

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se u subotu u Palm Beachu na Floridi, a ceremonija je održana na porodičnom imanju obitelji Peltz. Mlada je nosila bijelu klasičnu vjenčanicu s veom koja je naglašavala njenu figuru i eleganciju koju potpisuje Valentino. Brooklyn je blistao u klasičnom, crnom odijelu.

Nicola (27) i Brooklyn (23) planirali su višednevnu proslavu s gostima koji su stigli u petak na koktele dobrodošlice. Vjenčanje je uključivalo tradicionalnu židovsku ceremoniju zbog mlade i njene porodice. Brooklynovi roditelji Victoria Beckham (47) i David Beckham (46) te braća i sestre Romeo (19), Cruz (17) i Harper (10) nisu skrivali sreću i ponos. Harper je bila djeveruša, a nosila je preslatku bijelu haljinu s puf rukavima, dok je kosu raspustila.

Nicolina obitelj, njen otac biznismen Nelson Peltz i majka manekenka Claudia Heffner te njena braća i jedna sestra također su bili odlično raspoloženi.

Na vjenčanju su bili prisutni i brojni slavni gosti: Mel B, Mel C, Serena i Venus Williams, Marc Anthony, Jordana Brewster, Gordon Ramsay i Eva Longoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Nagađalo se da će Brooklyn nakon vjenčanja uzeti Nicolino prezime, a poznato je da su potpisali predbračni ugovor.  Nicolin otac posjeduje bogatstvo koje se procjenjuje na 1.3 milijardi funti što je otprilike tri puta više od imovine Brooklynovih roditelja. Nelson je tako odlučio zaštititi bogatstvo i Nicolin budući suprug neće dobiti ništa osim bračne stečevine ako se razvedu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Brooklyn i Nicola zaručili su se u julu 2020. nakon što su svoju vezu prvi put objavili u januaru. Par je podijelio svoju sretnu vijest na društvenim mrežama sedmicama kasnije, a svaki je u svojim opisima pričao o drugome.

Izvor: Story. hr

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti