Britney Spears (40) je slobodna i trudna: Treće dijete na putu

Piše: S.P.

Pjevačica Britney Spears (40) otkrila je da trudna sa svojim zaručnikom Samom Asgharijem (28) u objavi na Instagramu. Britney, koja ima sinove Jaydena (15) i Seana (16) s bivšim suprugom Kevinom Federlineom , objasnila je da je “toliko smršala” prije nego što su otišli u Miami, a Sam joj je u šali rekao da je “trudna hranom” prije nego što je dobila pozitivan test na trudnoću.

– Očito neću toliko izlaziti da paparazzi zarađuju novac snimajući mene, kao što su nažalost već radili. Teško je jer kad sam ranije bila trudna imala sam perinatalnu depresiju. Moram reći da je to apsolutno užasno. Žene tada nisu pričale o tome, a neki su smatrali opasnim ako se žena tako žali s bebom u sebi, ali sada žene pričaju o tome to svaki dan. Hvala Bogu da tu bol ne moramo držati kao pravu tajnu. Ovaj put ću se baviti jogom svaki dan! Širimo puno radosti i ljubavi – napisala je Britney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Podsjetimo, Britney je u novembru prošle godine nakon dugih 13 godina napokon na sudu izborila kraj skrbništva koje je njen otac i cijeli tim imao. Tada je kazala kako napokon može odlučivati o svojem tijelu i imovini, tako da ako odluči imati još jedno dijete to će i moći. Dodajmo još da je u nekoliko navrata istaknula da bi jako voljela imati još jednu bebu što do sada nije mogla, jer joj njeni skrbnici nisu dopuštali.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti