Smith je umalo ostavio Jadu: Psovala ga je pred gostima, udario je novinama u glavu

Piše: S.P.

Ne prestaje se govoriti i pisati o odnosu Willa Smitha i njegove supruge Jade Pinkett. Otkako je glumac udario komičara Chrisa Rocka, društvene mreže prepune su navoda o vezi Willa i Jade koju mnogi nazivaju toksičnom.

Internet su preplavile i stare snimke iz Jadine emisije Red Table Talk, a u najsvježije iskopanoj snimci iz 2018. godine Will govori o trenutku kada je umalo ostavio suprugu.

Will je ispričao da ju je umalo ostavio kada mu je rekla da “je*eno začepi” i to pred gostima. Zatim je zgrabio novine, udario je njima po glavi i zatražio da razgovara s njom u drugoj sobi.

Prisjetio se kako joj je tada rekao: “Jada, ovako ćemo: Ja sam odrastao u kućanstvu u kojem sam gledao oca kako udara moju majku u lice i neću stvarati dom u kojemu ima vulgarnosti i nasilja. Ako moraš tako razgovarati sa mnom, ne možemo biti zajedno. Nećemo koristiti nikakve vulgarnosti u našim interakcijama. Nećemo povisiti ton. Nećemo biti nasilni. Ne mogu tako.

Prepričao je da mu je Jada rekla da je neće udarati “po je*enoj glavi” nakon čega joj je Will rekao da izađe. Jada je tada pitala hoće li stvarno prekinuti s njom ‘zbog nekih riječi’, a Will je rekao: “Da, upravo jesam! Ne psujemo!”.

Glumac je u emisiji dodao: “Prošlo je 20 godina otkako ne koristimo vulgarne riječi u bilo kojem razgovoru koji vodimo. Nismo koristili vulgarne riječi ni u jednoj raspravi, nikada nismo digli glas, pohađali smo kurseve komunikacije, sve to – i nikada nismo bili nasilni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti