Kim Kardashian i Pete Davidson izašli na dupli spoj s Jeffom Bezosom i njegovom djevojkom

Piše: Azra

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) i Pete Davidson (28) viđeni su na dvostrukom spoju s Jeffom Bezosom (58), osnivačem Amazona i njegovom djevojkom Lauren Sánchez (52), piše Page Six.

Nakon izlaska s glavnim direktorom Amazona i njegovom djevojkom, zaljubljeni par je fotografiran kako se drže za ruke dok su izlazili iz restorana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ovo nije bio prvi put da su se reality zvijezda i komičar družili s tehnološkim šefom. U januaru je dvojac večerao u njegovom kompleksu u Los Angeles-u.

Ne čudi što se Kardashianka druži s Bezosom, drugom najbogatijom osobom na svijetu, budući da je upravo i sama postala milijarderka u aprilu prošle godine.

24sata

Kim sve više pokazuje Davidsona s kojim je počela izlaziti u oktobru 2021., gotovo osam mjeseci nakon što je podnijela zahtjev za razvod od Kanyea Westa, s kojim dijeli četvero djece.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti